Tamam gelirim, ben doktor oluyum sen hasta
Laa yeter allah aşkına her konunda trollemeler felan
Atuuk yiter!

yürü git
Zamanında çok kullandım. Eğer arama vs. için alacaksan hiç alma. Bir süre sonra bu telefonun yanına minik bir telefon alayım da görüşme ve mesajlaşmayı oradan halledeyim bari diyorsun. Çünkü telefon cebinde ve elinde çok büyük duruyor. Oyun için vs. mükemmel. iPhone 6 veya üst sınıf cihazı olanlar benim z ultrayı görünce şaşırıp bakıyorlardı dikkatlice. Okey vs. oyunlarda çok net.
Ayrıca su geçirmiyor. Bizzat musluğun altına tutup denedim. Tavsiye ederim. Eğer alacaksan mutlaka ön-arka temperli cam ve hızlı şarj için manyetik kablo al.
tamamıyla internet ve oyun için almak istiyorum. arama ve mesajlaşma 2. planda benim için. hem arama için kullansam ne olacakki biraz büyük o kadar. cepte taşıma problem değil. elde bile taşırım sıkıntı yok. teşekkür ederim tavsiye için.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:07:01 -->-> Daha önceki mesaj 14:06:22 --
"Sony Xperia Z Ultra" artık Hepsiburada'da satılmıyor.
dün akşam satışa çıktı. demekki çıktığı gibi tükendi yine. geçen yine böyle olmuştu birkaç saate ürün bitmişti. sanırım tekrar satışa koyacaklardır.