Merhabalar değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Ziyaretçilerimizin geldikleri kelimeler;
Hemen çıkma oranı;
Kurumsal olarak bu firma 18 yıldır perakende 5 yıldır ise e-ticaret yapmaktadır. Güven sorunu olacağını düşünmüyorum, aynı zamanda gittigidyor ve n11sitelerinde mağazaları bulunmakta ve neredeyse %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Gerçekten anlamış değilim bir sıkıntı var gibi gözüküyor fakat çözemedim ben.
Ekleme: Ürün tanıtımında eksiklikliğimiz olabilir mi, ürün fotoğraflarında sıkıntı var mıdır, ek olarak şunuda belirtmek istiyorum. Bu sektörde işçiliği en az bicimde altın satışı yapan tek altın takı alışveriş sitesi olduğunu kendim gözlemledim. Fiyat konusunda da sıkıntı görmüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeşim yanlış anladın ben size yeni bir sitesiniz ya da kurumsal değilsiniz demedim lakin tam tersi çok köklü bir şirket olabilirsiniz ama yorumu yaparken bunu bilmem imkansız malum altın vss almıyoruz
Ama ihtimalleri yazdım şayet güven sorunu yoksa kelime bazlı çalışma yapmanız lazım bu kelimelerden gelenler ne kadar kalıyor, size lazım olan kelimeler gerçekten bunlarmı vs..
Umarım en kısa sürede beklentilerin üstüne çıkarsınız