Asus servisinde çalışmış birisi olarak söylemeliyim ki, müşteri memnuniyetinin en üst seviyede olduğu tek markadır. Merkezi Kısıklı'da (üsküdar ümraniye arası)
40 dolarlık klavye gelmedi diye adama 1500 dolarlık notebook gönderdiğimi biliyorum. Müşteri çay döktüğü halde ana kart da değiştirdim. (ben 2007-2009 arasında çalıştım) şimdi ekipleri daha büyük ve daha sistemli çalışıyorlar. Bana kraldan çok kralcısın diyebilirsin fakat senin ekranını çizip gönderecek kadar küçülmemişlerdir.
Geçmiş olsun.
Duyda inanma! Başımıza gelmese demek

ekranı çizdiler diyorum size. Hemde Kargo tutanağım var elimde. Her servis belki aynı değildir. smsinfo denilen nalet servise cihazı ekran çizik diye yolladım anakarta işlem yaptılar ekrana dokunmadılar. Müşteri hizmetleri kaydınızı aldım efendim demekten başka bişey yapmıyor. Cihaza Sorun yoktur gün boyu test edildi raporu verip de bana geldiğinde ekranı çizik olduğu için açmadan iade etmişim ve teste sokmuşlar anakartta sorun varmış? Akla mantığa sığıyor mu? Cihaza sorunsuz raporu veren bu servis. Anakartına sağlam raporu veren servis sorun var diyip işlem yapıyor.