looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cezayirde soykırım yaptılar ama medeni olan onlar. Hala daha sömürmeye devam ediyorlar. Bugün cezayirin hali çler acısı, gidip gördüm. Geri kaldılarsa fransa yüzünden.
Paris'te bir gece kulübü (Queen Clup) kapısından geri çevirmişlerdi. Hem de kaba bir şekilde. Oradakilere sorduğumuzda "Türk olduğunuz için yapıyorlar" demişlerdi.

Hatta bir kız arkadaşımızı kolundan tutup kapının önünden dışarı fırlatmıştı.

O anda aklıma nedense Çanakkale'de öncüsü olduğu filoyu koruyamayıp Agamemnon, Lord Nelson, Inflexible gemilerinin Çanakkale boğazının soğuk suyuna gömülmesine sebep olan HMS Queen Elizabeth zırhlısı gelmişti. (İngilizlerin hırsı geçmemiş ki şimdi aynı isimle yenisini yapıyorlar)

Umarım o yapan kılıksız adam patlamanın yakınlarında biryerlerdeymiştir. Bu iyi bişey değil biliyorum ama aynı zamanda da istiyorum.

Bütün ırkçılar gebersin.

Her yaz sahilde çalıştığım zamanlarda "ulan şu adam Türkiye'ye bi tatile gelse de öcümü alsam" diyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:52:07 -->-> Daha önceki mesaj 10:50:08 --

ewigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur

Müslümanız olduğumuzdan kardeşim başka hiçbir sorun yok.. bu adamlardan hiçbir zaman dost olmaz anca kendimizi kandırırız biz 3-5 kişi öldü diye tüm dünya liderleri bizim başbakan dahi sıraya dizildiler bizde yüzlerce vatandaş öldü kimsenin umurunda değil.. yine aynı kareler olacak biz kendimizi kandıralım devekuşu-kum misali
Bizim yerimize başımızdakiler neden buna isyan etmiyor anlamış değilim.