Zengini parası züğürdün çenesini yorarmış. 12 bin TL para değil. Bir insan gerçekten inandıktan sonra neler kazanabileceğini hepimiz biliyoruz.

Bugün o ben zenginim diyenler 3 günde zengin olmadı. Ya babalarından kaldı. Ya sıfırdan var edip senelerin emeği sonucu köşeyi döndüler. (Çalan çırpan illegalleri saymıyorum, onlar hesabı ALLAH a verecek)

Ya geri kalan napıyor ? Kısa yoldan 3 günde nasıl para kazanırım. Nasıl zengin olurum. Zor değil girin Proje Geliştirme - Beyin Fırtınası bölümüne, her 5 konudan biri 300 bin TL yi ne kadar zamanda Risksiz artırabilirim. 500 liram var 1 ayda ne yapsam risksiz 2 ye katlanır.

Google a internetten nasıl kolay para kazanabilirim yaz ara neler çıkıyor. Neden bu kadar çok hemen para kazan forexle kazan paranı 1000 e katla diye her 3 adsense reklamından biri. Çünkü gayet aptal hazırcı ve sabırsız bir nesil yetişiyor. Hiçbirşey bilmeyen ama bildiğini sanan bir topluluk.

Suç mu ? Ortada bir suç varsa herkes dönüp aynaya bakmalı. İnanan insan herşeyi yapar bunun örnekleri ortada.

Arkadaş diyor ya kimin 12 bin TL geliri var. Güzel kardeşim bu ülkede 30 milyon kişi sigara içiyor sigara. Bu 30 milyonun 25 milyonu senin dediğin gibi 12 bin TL altında para kazanıyor. İnsan dönüp kendine bakmalı biz keyfimize düşkün insanlarız.

Yazımı forumdan bir arkadaşın mükemmel bir cevabıyla bitiriyorum.

Ritmik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
> Neden uluslararası web projeleri üretemiyoruz?

Webmaster forumunda çiğ köfte satıldığı için.