Sitenize kayıt oldum ve gerçekten başarılı buldum.Özellikle abonelik kısmını.
Daha önceden düşecek domain takip sitelerine baktığımda birçok domaini göremiyordum (sizin sitenizdekilerle karşılaştırınca).
Çok teşekkürler.
bu site ilk faliyete geçtiğinden beri takip ediyorum walla günde en az 2 defa girerim hele son zamanda abonelik bölümü on numara mail olarak geliyor bana liste siteye bir bakış açısı yaptığında çok ağırlıklı ve ciddi bir site olduğuda belli oluyor hergün takip ettiğim bir site gerçekten çok başarılı bir site emeği geçen herkese birkes daha teşekkür ediyorum herkonudada yanlarında olmaya hazırım bir kullanıcı olarak
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. İlk günden beri birinci önceliğimiz, kesinlikle hiçbir domaini "kendimize saklamak" gibi bir yanlışa düşmemekti ve bunu da sitenin açık olduğu son güne kadar kesinlikle taviz vermeden devam ettireceğiz.
Domain ticareti yapmaya çalışan arkadaşların ne kadar çok emek harcadığını ve bu arkadaşların bir kısmının imkansızlıklardan ötürü rekabette geri kaldığını birinci elden görüyorduk. Zamanımız ve bilgimiz yettiğince bir çözüm üretmek istedik ve dombul.com ortaya çıktı.
Sizler sistemimizi kullanmaya devam ettikçe ve faydasını gördüğünüzü farklı mecralarda belirttikçe biz çok mutlu oluyoruz. Umarız bu güzel projemizi uzun süreler hayatta tutabiliriz.