R_Media adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
direkt komedi başka hiçbirşey diyemiyorum en az 15 tane kurumsal musteri referans gönderdim size bunların hepsi e ticaret veya haber portalı bu denli bir iş yaptığımı döviz çeken bir Referansım olduğunu da söyledim 2000 fiyat verdim telefon biraktim tenezzül edip dönüş bile sağlamadiniz daha neyinizi savunuyorsunuz onu anlamdım bukadar insan burda size laf anlatıyor saygı duyup herkesin bir çalışma tarzı var diyeceğinize yok hiçbiri Yazilimci değil yok beni kazikloyirlar diye söyleniyorsunuz milletin emeğine saygı duymaz 250 tl ye iş yaptırmaya çalışırsaniz daha çok paranızı alır wordpress ci çocuklar aynen bu şekilde devam edin inşallah yakında bütçe zorunluluğu gelirse bu tarz konu açmalara kurtulacağız bizde bü tarz boş muhabbet ilanlardan

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:32:11 -->-> Daha önceki mesaj 00:24:40 --

yoK bea kendi kendine gelin güvey oluyor kim yapar o işi ona hem responsive olacakmış hem haber bölümü olacakmış hem şoför maili hem ön koltuk olacakmış para işin yarısına gelince olacakmış uçmuş uçmuş
Kardeşim boş muhabbetten ne kadar hoşlanıyosunuz demekki hiç birinizin işi yok size iş falan yok gidip sigortalı bir işe girin milleti rehin aldınız yazılımcıyım diye siz düz yazı yazamazsınzı.