Hocam O konuyu acali 1.5 yil oldu hemen hemen. Onlarin konusma uslubu, tehditkar yaklasimlari, beni domain isleri ile ugrasan herkese mail bulten yoluyla kendilerini hakli gostermek icin afise etmeleri, mahkemeye verdik sonuclari paylasacagiz deyip hicbirsey paylasmamalari, konu acildiktan sonra sozlesmelerini kendilerine gore duzenlemeleri onlarin nasil bir karakter yoksunu insan oldugunu gostermektedir. Ben yine buradayim adimi bulteninde kayitli herkes biliyor Uzun bir aradan sonra yine kendi capimda domain ticareti yapiyorum onlar olmadan da donuyor bu dunya. Benim ismimi o bultende yayinlayip temize ciktiklarini sanan kalitesiz insanlara buradan mesajim olsun eger durust insanlarsaniz o bultende yayinladiginiz konuyu guncelleyin olmuyorsa o ozuru dileyin. Ben yinede her acilan alanadlari.com konusuna yazacagim. Herkes gorsun bu insanlarin karaktersizligini.
Bende konu açtığınız günü hatırlıyorum hocam. Kendi beceriksizliklerini size yükleyip parayı geri istedikleri kalmış aklımda. Şimdi Nurettin abi konuyu açtı vurun abalıya mevzusu değil zaten çoktandır ilgilenmiyordum. Hocam rızkı veren Allah. Bunlar bizim satış yaptığımız ürünler üzerinden sadece komisyon alıyorlar ve kendi vefaları yok hep kendilerine minnet bekliyorlar. Ben bütün nslerimi oradan çekip kendime yönlendirdiğimde bütün domainlerde kendi telefonum, mail adresim, site adresim yazıyordu ve inanın ayın 20-25 günü en az günde 1 satışım vardı ve telefonla arayanlara satışlarım zaten hep 3 haneliydi. Bunlar düşünüyor ki biz size lutfettik bak sayemizde kazandınız. Onlardan kazandığımın kat kat fazlasını domaini yakaladığım gece sattığım domainlerden kazandım. Böbürlenme padişahım senden büyük Allah var. Daha önce de atarlanmaları yüzünden çekmiştim domainleri sonra problem kalmadı dedim kendi kendime abartma ergenlik yapma ama bu sefer iyi oldu benim açımdan da.