Abi ben 2014 Ekim ayından beri işlerle doğru düzgün ilgilenemiyorum sende kızıyordun hatta Bu süreçte domain listemi düzenlemedim Alanadlari'na girdiğim bile yoktu. Tamam bu benim sorumluluğumda bende hata mevcut. Keza bir domainim satılmış o domainde benden düşmüş yenilememişim başkası almış bunu belirttim onlara mahçup şekilde, kibarca ve domain listemi askıya alır mısınız şuan bakamıyorum işlere bir süre daha bakamayacağım dedim. Bundan dolayı banane banane biz paramızı isterük o kadar hizmet verdik tarzında konuştular. Sanırım bu %15'i ona binaen istiyorlar ama ortada satış yok fakat çok yorulmuşlar, dil dökmüşler, ikna etmişler. Yoldan adam çevirip zorla benim domanini satmışlar o yüzden istiyorlarmış bu parayı. Neyse ben bunu ödemeyeceğimi söyledim gerekirse üyeliğimi silin haraç keser gibi ne parası bu olmayan satış için dedim.

Bu durumdan kaynaklanan komisyon kaybımız tarafınıza faturalanacaktır. Bilgilerinize sunarız.

Dediler.

Neyse kalan kısmında da tartıştık mesajı uzun tutmayayım. Şimdi bana dediler ki biz görevimizi tam olarak yerine getiriyoruz ama siz getirmiyorsunuz domain listenizi kontrol etmiyorsunuz vs.

Burada ne görevi yapmış bu YÜCE arkadaşlar? 30 saattir bir domainin transfer işlemi için mesaj atma zahmeti duymuyorlar? Bence tenezzül etmemişlerdir büyük adam oldular çünkü. İlk zamanlarını biliyoruz işte vitrin kuponu bile dağıtıyorlardı hediye olarak iyi satış yaptığımız için. Sonrasında ise büyüdüler büyüdüler büyüdüler çok büyük oldular biz ezildik altlarında. Ya tanımam etmem rekabetim iş durumum vs. de yok. Yine de ben bunları kötü niyetle yazıyorum diyelim onlarca kişi diyor ki çok değişti bu arkadaşlar. İnsan bir durup demez mi bu insanlar bana böyle diyor ben ne yapıyorum da diyorlar diye. Bende kendilerine birkaç saat önce hesabımı kesin olarak kapatmaları için ricada bulundum. Bu kadar harika insanlarla çalışmayı hak etmiyorum ben.

Bu arada sende belirtmişsin konuda gözden kaçmaması için ekleyeyim.
Senin 3700TL'ye aldığın domaini bunlar 1 sene görünür yerde tuttular bu fiyata alındı diye. Onun üstüne bin tane domain sattılar ama senin domain hep üstteydi. Sana mı kastı vardır anlamadım sırf sen daha yüksek rakama satama diye mi yaptılar anlamadım ama çok şükür bugün o domaine onlara rağmen 7000TL teklif gelebiliyor.

Kimse kimseye muhtaç değil. Bende Alanadlari.com olmadan domain satabilirim, onlarda bensiz pekala satışlarına devam eder. Değişmeyen ve üzerine eklenerek giden tek şey onların kibirleri olmaya devam eder.