ahmetulus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
varsa onaylattığın sayfa çıkar ortaya piyasaya açığı süren benim www.teknocope.com video bana ait herşey bana ait kendi kafana göre konuyu açamazsın madem var doğrulattığın sayfa aç ki biz yapalım
Allahdan senin gibilerine verilecek en güzel cevap bu olsa gerek

sen 10 kasımda sitende paylaşmışsın değilmi ??

al tarih ve arkadaşımın paylaştığı tarih yeterli sanırım
https://www.youtube.com/watch?v=J4TOGN68m6I

konu acarken sanamı soracam kendini ne zannediyorsun sen !!

ben konuyu acarken dikkat et konu başlığı ücretsiz anlatım adı altında diye bilgi anlamında oaylaştım . madem sen biliyorsun sen paylaşaydın bunu .

ben bu içeriği paylaşmamın asıl sebebi bazı uyeler bu tür onaylı sayfaları satmaya çalışıyor bunun önüne gecmek için paylaştım .çünkü bu sayfaları şimdi satın alacak kişiler olduğu gibi o isimde kullanmak zorundalar .şimdi footbal diye sayfa var onaylı ve kişi bunu satın aldı ancak kendi ilgi alanı firmasıyla alaklı olarak elektronık diyelim .bu footbal isimli sayfa ne kadar tutarlı olur elektrik firması ile alakalı olarak. işte ben bu tür şeylere itibar edilmemesi için bunu paylaştım . son olarak tekrar diyorum ben 1 konu açarken sana sormammı gerekiyor kim oluyorsun sen !!bu 1 ikinciside eğer paylaşsaydım altına kaynağını belirtirim senin olsaydı şayet endişen olmasın .arkadaşım 4 kasımda paylaştı zaten sen alıntı yapmışsın bizden o zaman !! benimde kalkıp bunumu demem lazım sen bizden alıntı yapmışsın diye !! faydalı olacak diye paylaşıldı yaptığın üslüba karşılık bunu yazdım hakettiğin için