gelir testi yaptırmanız gerekiyordu, eger geliriniz yoksa veya düşük ise bu borca düzenleme yapılıyor; ya tamamen siliniyor yada bayagı bi 4 de 1 i kadar düşüyordu.
not: şuan gss borcu için gelir testi yaptırma olayıda bitti. 1ay önce son gün diye tüm televizyon basbas bagırıyordu.
not2: bundan 3 ay önce kadar işe girmeden bende yaptırdım. hiçbir gelirim olmadıgı için babamın maaş bodrasını istediler. maaş bodrasını evde ki kişi sayısına bölüyorlar, askeri ücretin yarısından az olursa gelirin sıfırlanıyordu. yani benimki sıfırlandı. 2400 küsür tl idi gelir testi yaptırdıktan sonra sıfırlandı.
not3: ödeme bekleee. 4 milyona yakın kişi borclu görünüyor. ben daha ödeyen kimseyi görmedim o borcu. yeni birşeyler cıkar elbet.
hocam bas bas bagırdığını bende biliyordum bilirsiniz ki tsk da izinler iptaldi gelemedim.
Davutoğlu seçim çalışması kampanyasında gss borçlarının silineceğinden bahsetmişti, bir araştırın dilerseniz.
evet sizden duydum ve çok mutlu oldum inşallah vaatleri bir an önce gerçekleştirir.
Hocam eğer şuan öğrenciyseniz ( açıköğretim vs), babanız hayatta ise ve ssk-bağkur'u varsa; oradaki yetkililere öğrenci belgenizi götürüp babamdan faydalanmak istiyorum derseniz muhtemelen borç silinecek ve babanızdan yararlanacaksınız.
NOT: 25 yaşından gün almamış olmanız gerekmekte.
hocam şuan sgk var sanırım üzerime.açık öğretim dondurdum.
Hocam aynisini ben yaptirdim kaymakamliga gidin sgk başvuru yapin 3 ay içinde onaylaniyor ayrica basbakanimizin yeni vaatlerinde borçlar silinecek denildi bunuda belirtebilirsiniz
sgk başvuru yapın derken nasıl yani hocam. gelir testine mi girecem şimdi girersem bana kesin ödetirler
affı bekleyek hocam