gencbeyin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle ucuza yaptıracağım diye 10 kez dolandırıldıktan sonra işin hakkını vermeyi öğrenen çok adamla çalıştım.

piyasadan 30binlik arabayı 25bine alınca bunda bi pislik var diye düşünüyorsunuz. 15 günlük işi 250 tl'ye verince düşünmüyorsunuz.

her işin bi piyasası var, bu kafayla daha çok para kaptırırsınız.
Arkadaşım bak sen fiyat bildiğine göre beni dolandıranlardan bitanesisin bak kardeşim anlamada zorun mu var senin eğer bir işi 250 veya 300 liraya yapamıyorsan o zaman olmaz dersin ama sen bu işi yaparım deyip bırakıp gidersen o zaman sana ne derler bir düşün önemli olan insanların senden iyi bahsetmesi buda hırsızlıktan daha beterdir yüz yüze tanıdığın birine yapmıyorsun adamın parasını çalıyorsun buna çok şeyler denir ama burada yasaklı tabi şimdi bu sözlerimden gocunanlar var onlarında vicdanı rahat değil çünkü insanları resmen dolandırıyorlar paralı üyelik alıp insanların işlerini alıp başkalarına yaptırmakla da yazılımcı olunmuyor madem çok profsun git bir şirket kur parayı bul buralarda balina yakalayamazsin sen leğende balina tutacağım diyorsun ben alacağımı öteki tarafta alırım ama sen burda balina tutamazsın.