R_Media adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi bu yaptığınız yorumu pek anlamadım aslında şimdi siz ne sanıyorsunuz gerçekten bu denli bir projeyi 300-500 tl ye yaptırırım diye mi düşünüyorsunuz burada milleti hırsızlıkla dolandırıcılıkla itham etmeden önce ilk olarak işin hakkını vermeyi öğrenin bir işin bir bedeli vardır hakkı vardır bunun altında komik rakamlara saçma sapan insanlarla anlaşıp sonra burada yok beni dolandırıyorlar vs şeklinde konuşmaya gerek yok güveniniz yoksa gidersiniz bir firmanın kapısını çalarsınız size bir fiyat verirler arkanıza baka baka gidersiniz ne bütçe belirtiyorsunuz ne herhangi bir şey söyler misiniz buradaki insanlar size güvenerek 10-15 gün uğraşıp projenin yarısına neden gelsin burada harcanacak bir emek var neticede
Güvenmiyorsan işe talip olma kardeşim bu kadar basit sen firmayla kendini kıyaslayamazsın adam sözleşme yapıyor garanti veriyor üstelik binlerce referansı var sen ne verbiliyorsun bir iki blog sitemi göstericeksin veya sözleşmeme yapıp garantimi vericeksin sen yaptığın işe göre para alırsın bunun açıklaması bu ücretli üyelik alıp kendini holdingmiş gibi sanmak saçmalığın ta kendisi yaptığın referansla konuş ben bunu bunu yaptım de ondan sonra bununda fiyatı bu ödeme şekli bu dersin boş konuşmanın anlamı yok madem beğenmiyorsun git yüksek fiyatlı iş al alabiliyorsan ne sanıyorsun adam sana milyarlarmı ödeyecek