RamazanOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm soruların cevabını veriyorum. Açacağınız paravan blogların hepsi birbirinden farklı ve özgün olsun.

Konunuzla alakalı olsun ve sizin ana sitenize birer rakipmiş gibi açın yani onu besleyecek site değilde ona rakip olacak site mantığıyla. Sonra da beslemesini yaparsınız.
aslında haklısınız ama ben o kadar titizlenmicem. Hedef kelimelerim atda deve değil aslında. Düşük rekabetli kelimelerde paravan bence oldukça başarılı.

Bakın aslında burda anlatmak istediğimi bugun uyguladım 1 tane wordpress den blog aldım kendime keyword olarak buna ana sitemde yazdığım özgün makalenin ilk 150 kelimesini falan ekledim ve yazının devamı içi tıklayın yazdım. Ana siteme girdiğim etiketleri girdim ve daha sonra bu konuyu indexlettim şimdi sıralama bakıyorum

Ana sitem ile paravandaki sitemin konu başlığı aynı bu konu başlığını googlede arattığımda

Ana sitem : 1.sayfa 9. sırada yer alıyor
Paravan site : 1.sayfa 10.sırada yer alıyor

Ana sitemden hemen sonra geliyor paravan site. 1 Konu var paravanda oda ana sitemdekinin ilk 150 kelimesi ama bodozlama 1.sayfaya geldi oturdu.

Şu var kelimeler basittir vs tartışmam ama paravana eklediğim her konu böyle sıralama alsa her konuda 10 tag olsa her paravan günde 20 tekil atsa 10 paravan olsa 200 tekil yollasa allah bereket versin 200 tekilde kendi gelse 400 tekil burda gelirli, hitli satılık site diye bir konu açarım sonra