Web tasarım beş para etmez ancak developer konumunda 5 sene tecrübeli projede yer almış birisi 4-5 k çıvarında maaş alıyor çevremde.Ama siz web tasarım yaparım derseniz. firma size en fazla bin tl verir faturasını kesersiniz ödemesini alırsınız.Standart bir döngüde gider hayatınız.Ayrıca bir tasarım güzel olması nicel bir kavramdır.Yani bana 5 kuruş kazandırmayan bir siteye para gömmem.Artık bu iş çok değişti.Müşterilere ısı haritası ve mouse imleç takibi yapıyorum.Yani siz mavi tasarımın içine yeşil "sipariş ver" yazarsanız ciro kaybınız oluyor.Satın al emir kipidir.Sahip olun veya satın alabilirsin gibi kavramlar kullanmak gerekiyor.Yani işin özü dostum bu iş sadece script yaz tasarıma giydir olayı değil.Basit bir film sitesinde bile oynat tuşunun önemi var adam sitede kalma oranıyla siteye "prenium üye" çekiyor.Olaylar olaylar
Bana Görede Tasarımcı Kazanır.Misal Tema WP Tema Yapan Kişi.Themeforeste Bakalım.
http://themeforest.net/item/avada-re...-theme/2833226
Adam Temayı 59 Dolara Satıyor.1524 Kişi Satın Almış.89k Dolar Yapar.Tl Çevirirsek.256 k yapar.Beyler Bu Hesap Doğrumu.Yanlış Hesaplama Falanmı Yaptım.Durun Hemen Wp Tema İşine Giriyorum