benzer uygulamalar olabilir. ama siz burada reklam vermek yasak diye bir kural koyar ve bu kuralı kafanıza göre yok sayarsanız bu insanları kandırmaktır bence ve dolandırıcılığa girer. (bir satış için 10 paraya anlaşıp parasını vermemekle eşdeğer birşeydir)
olayın detaylarını bilmiyorum ama aşağıdaki resim doğru ise bence olay etiği de bıraktım dolandırıcılıktır.
O kuralları sen yazmadın mı arkadaşım? İnsanları keriz yerine koyamazsın. O zaman kuralları kaldır herkes reklam atsın.
Kural koy kendin uyma ne ala memleket! Kimsenin hesabından izinsiz reklam atıp ticaret yapamazsın! Çocuk yok karşında. Birde sallamaz bi ifadeyle "deckten çık" diyemezsin.
Konuyu report ettim.
İnsanları keriz yerine koyduğum yok piyasada ki deckler kapandığı için bu deckide karıştıramazsınız! Rahatsız olanlar rtsini geri çekti sorduğum kişilerde problem olmaz dedi. Madem çok biliyorsunuz Decki size vereyim siz yönetin host parasını falan siz karşılayın. Jackson adlı arkadaşın deckine ne oldu ses yok? Polemiğe girmek istemiyorum ama benim deckimide karıştırmaya hakkınız yok! Madem öyle herkese fazladan verdiğim kredileri düşüyorum iyi günler. Daha fazla devam ederseniz moderatör ile görüşeceğim burda kafanıza göre ahkâm kesemezsiniz.