Daha önce ingilizce öğrenmek için yaygın kullanılan uygulama ve siteler hakkında r10 da çok sayıda yazı görmüştüm. Genel bir arama yaparsanız daha faydalı siteler bulabilirsiniz.
Duolingo bana göre eğer başlangıç seviyesinde değilseniz kullanmayın daha iyi. Geçen sene kullanmıştım biraz belli bir yerden sonra hep aynı döngüye takılıyor ve çok sayıda yanlışı var. Eğer amacınız kelime öğrenmek ise bunun için daha faydalı siteler var.
Lingualeo - kelime öğrenmek için ideal ayrıca birçok farklı oyun ve alıştırmaları mevcut.
Lingopolis - beginner, elementary seviyeleri için toplamda 1000+ kelimeyi eğlenerek öğrenebilirsin. En çok tavsiye ettiğim sitelerden birisidir. Hergün 15-20dk ayırırsan belli bir süre sonra basit dahi olsa 1000 üzerinde kelimeyi görmüş, telaffuzunu duymuş ve hergün tekrarlıyor olacaksın.
Voscreen - Dinleme ve anlama bakımından gayet iyi üye olursan ayrıca geçmişe yönelik gelişimini de takip edebilirsin.
Grammar konuları vs. için bir şey tavsiye etmiyorum herkesin çalışma stili farklıdır. Fakat duolingo, mondly gibi uygulamalar bence tamamen vakit kaybı.