Site Adresi: exfilmizle.net İstenilen Fiyat: 1500 tl
Sitenin Aylık Getirisi: Reklam firmamdaki miktarın tamamlanması için reklam konuldu
Sitenin Kategorisi: Film İzleme Sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 3k civarı. Reklam konulmadan önce 4-5k idi
Site Analiz Bilgileri: https://*******.com/site-analizi/exfilmizle.net Satışa Hosting Dahilmi?: Evet
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: 150 tl lik lisanslı yıldız film scripti satışa dahil
Özel Notlar: Sitemiz çıkacak olan önemli filmlerin çoğunda ilk sayfadadır. Bir çok filmde de 2.sayfada ve iyi sıralamadadır. Herhangi bir seo çalışması yapılmadı. Çalışma yapıldığı takdirde yüzbinlerce izlenme alabileceğiniz filmler var. İyi hitlere ulaşır. Sıkıntılarımdan dolayı satmaya karar verdim. İstemeyerek de olsa satılığa çıkarıyorum. Çıkacak ve ilk sayfada olan bazı önemli filmler: deadpool izle, casuslar köprüsü izle 5.sıra (27 kasım), Ali baba ve 7 cüceler (13 Kasım), Hüddam (20 Kasım) bunlardan bazıları. Önemli olanları yazdım. Filmler eklendiğinde de iyi sıralamadan giriyor.
Bu site dışında
turkcedublajfilmizle.net hit 300-400 bazı iyi filmlerde iyi sıralamada olanlar var
Fiyat 400 tl
tekfilmizle.net hit 150-300 arası aynı şekilde bazı iyi filmlerde iyi sıralamada olanlar var. Domain yaşı da iyi.
Fiyat 400 tl
Siteler sürekli günceldir ve güncel filmler ile ileriki zamanda çıkacak filmler eklenmektedir. 3 Siteyi toplu halde almak isterseniz Fiyat 2.000 tl dir.
Forum Dışı İletişim Skype seoajani ve ademaydogan Tel 531 723 11 79 Mail dj_servet_adem@hotmail.com