Khloros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum icin tesekkurler hocam.

Kanal istanbulu bekleyecek kadar uzun soluklu bir yatirim olarak dusunmedim hic aslinda ama oyle bir durumda muhit degerini 2-3 katina katlar sanirim. Ornek vermek gerekirse, havalimani projesinden once arnavutkoy kus ucmaz kervan gecmez bir muhitti ama suan inanilmaz bir bicimde gelisiyor ve ilginc bir sekilde insani da degisiyor, gelisiyor.

3 sene once selimpasa tokide ogrenci evinde kalirken ev sahibi 120bin liraya almisti kiraladigimiz daireyi suan taksitlerini bitirmesine 1 senesi kalmisken dairesinin degeri 180bin lira oldu. 3 sene oncesine kadar selimpasa neresi bilmezdim adam bulmus yatirim yapmis harbiden de degerlendi ki selimpasa gelismis bir semt de degil gelisirse ne olur o yatirim oranlari bilemiyorum

Bize boyle yatirimlar lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba.. 3 yıl önce İstanbul'un neresinden ev alsaydınız yine en az o kadar prim yapacaktır. Yani Selimpaşa'ya özel bir durum değil bu. İstanbul'da 15-20 milyon insan yaşıyor. Nereye emlak yatırmı yaparsan yap emin ol zarar etmezsin. Bazı bölgelerde daha fazla karın olur, bazı bölgelerde nispeten az. Ama her şekilde banka mevduatına göre karda olursun.