bizim reklam verenlerimizin hem cebinde akrep var hem de ziyaretçiler reklama asla tıklamıyor.

tıklamamak için bilenen bir ziyaretçi kitlemiz var.

50k tekil hit 190k gösterim

tık sayısı 613

verdiği gelir 55tl

ki reklam yerleşimim de iyidir. bizzat google çalışanları ile telefonda 1 saat görüşüp yerleşim çalışması yaptık o biraz yükseltti. daha berbattı gelirler.

kısacası leş gibi kazançlar türkçe içerikte türk ziyaretçilerde.

ben ömrümü veriyorum 50k tekil hitli site yapıyorum her şeyimi varımı yoğumu (emek, zaman, hayattan feragat olarak) ortaya koyup ama adı 50k işte yersen.

adamlar bir reklama tıklayacak diye elleri titriyor sanki malını parasını alıcaz, bir kez reklama tıklasa.

adblock'u hiç hesaba bile katmıyorum türkiyede adblock o kadar yaygın değil.

ingilizce site ile de uğraşıp gelir elde etmek afedersiniz yürek (sansür ???) ister. siteyi yapıcanda seosunu yapıcanda hindistanlılara ingilizce makale yazdırıcanda, zaten tüm dünya ingilizce siteye asılırken o kurtlar sofrasında başarılı olacanda. ölme eşeğim ölme. zor iş öyle hevesle girip yüzlerce dolar kaptırıp bir kuruş kazanamazsın sonra siteyi kapatırsın.

bu işler heves ile gaza gelmek ile olmaz. herşeyi kusursuz yapıp racona uygun rakibin yabancı webmasterları alt etmelisin ki ekmek yiyebilesin.