Spectrum kaliteli bir marka değilki replikası olsun. 1 tane spectrum vardır. Araştırıp yazsaydın yazmışsın. Sahibine kadar tanıyorum.
Ben saat ithalatcısıyım. Eminönünde kaç tane firma var tek tek sana sayarım. Hangi modeli yeni hangi modeli eski sayarım. Aylık 40 bin TL Perakende ciro yapan e-ticaret sistemim var sadece saat üzerine.
Yazdıklarından konuyla alakan olmadığını anlıyorum. Tekrar söylüyorum konunu baltalamak istemıyorum. Lakin bu şekilde kaliteli ürün diyerek kimseyi aldatmanı istemem.
Kalitesiz bir saat değildir. Bende kullanıyorum bu saatler'den hiç bir sıkıntısı yok. Bugün bu spectrum'un saatinin aynısı Lacost olsaydı 400 500 eder derd herkes çünkü markasal bakalar. İnsanlar kalite meraklısı. Bugün lacost ile De facto aynı şeyden üretse ama lacost'un 2 3 kat daha pahalı olur çünkü marka denilir. Fiyatlar budur. Gidip 10 liraya alabilirler saat. Ama ben bu saatleri çok beğendim. Marka değiller ama beğendim.. Zaten fiyatları piyasaya göre belirledim.. Kaliteli ürün derkende 5 10 liralık saatlerden demedim. Düzgün kullanırsanız çok uzun süre kullanılabilir bir saattir spectrum hemen bozulmaz öyle. 15 20 TL'e replika almaktan daha iyidir.