Konu Güncellendi: 8 Aralık

ŞİMDİ AL 1 AY SONRA 300 LİRA KAZAN

Satılık Hazır Müşterili Yıllık Kazanç Sağlayan Site

Müşterilerden yıllık olarak ödeme alınmakta ve yılbaşından sonra 2016 yılının ödemesi alınacaktır.

Siteyi alan arkadaş bu ödemeleri alacaktır ve 0 risk ile siteyi almış olacaktır.

FİYAT: 400TL

PM istemeyin tüm herşeyiyle yazıyorum bu hafta sonuna kadar satılmazsa satış iptal edilecek ödeme zamanı geldi istenilen meblağı zaten almış olacağım

Alıntı
Birincisi Temayı sitedeki temayı 3 site kullanmakta, 1 temada müşterinin istekleri doğrultusunda değiştirildi. Yani toplam 2 tema devredilecek.

İkincisi temaları kullanan 2 müşteri ikamet ettiğim yerde faliyet göstermekte ve yüz yüze sistemi anlattım almak istediler, 1 kurs ise Erzurum'dan ulaştı kurulumu yapıldı. (Kurs Sahiplerini Tanımıyorum).

Bununla beraber facebook profili açmıştım 700 + Sürücü Kursu arkadaş ekli kendi kendine büyüdü
Facebook 'ta bir grup kurdum kendiliğinden büyüdü ama üzerine düşmedim.
Temayı tanıtan özel bir tanıdım videosu yaptırdım.

Üçüncüsü Her bir kurstan yıllık 100 TL ile anlaşıldı. Alan kişi 2016 yılı ödemelerini alacak aynı zamanda.(300 TL) Her yıl almaya devam edecek. Temayı satıştan ziyade kiralama yapmış oluyorsunuz.

Dördüncüsü alacak kişiye müşteri bilgileri, (ad soyad, tel. panel bilgileri vs.) verilecektir. Host 4-5 ay idare edilir.

Kısaca:
Riski olmayan ve yıllık kazanç sağlayan hiç bir gideri olmadan hemen devir alacağınız bir proje.
Şimdi alan kişi zaten 400 verecek 1 ay sonra kurslardan 300 lira ödeme alacak.

Ayrıntılar: