hocam googlenin algoritması hemen hemen çoğumuz çözemedik. Ancak benim bildiklerime göre iş sadece özgün içerikte bitmez. En başta seo ve backlink gerekir. Sektörünüzü bilmiyorum ama googlede ilk sayfada olduğunuza sevinin derim. tabii rekabeti düşük olan bi sektörde üzülün derim.

Rekabet ettiğiniz sitelerle kendinizi kıyaslayın mesela.
Pr değerleriniz ?
Alexa değerleriniz ?
Google, yandex, bing index sayılarınız ?
facebook, twitter vs link sayınız ?
Çeşitli pr li, pr siz web sitelerde bulunan backlink sayılarınız?
Özgün içerik sayılarınız ?
Domain yaşlarınız?

Benim bildiğime göre sanırım bir kelimeyi googlede yükselmek istiyorsan. o kelimeye backlink yapılır? Mesela oyun oyna kelimesini anlatayım. Bu kelimeye link verilerek pr li sitelerde backlink olarak en alta eklenir. Google botları o siteye gelir bakar backlinki görünce o siteyi oyun oyna kelimesinde yükseltir. Tabii sitedeki ziyaretçilerde tıklarsa daha çok yükseltir. Backlinkin yanında da her gün özgün içeriklerle site desteklenir. Google botları her siteye geldiğinde bu sitede iş var deyip rakip sitelerin üstüne çıkartır. Hala üste çıkamıyorsanız backlink artırılır. Yüksek pr li sitelere backlink verilir. Backlin verirken dikkat etmek gerekir. Sahte pr, sahte trafik olursa kesinlikle o sitelerden kaçının. Bi siteye backlink verince hemen yükseliş beklemeyin. Belki 15 günde belki 1 ayda rayına oturur. Ama mutlaka site sağlamsa backlinkin faydası olur. Şunu ekleyim pr li sitelere özgün tanıtım yazısı eklenip ordan backlink verilir.

Benim yazacaklarım ve bildiklerim şimdilik bu kadar yanlışım varsa üstadlarım düzeltsin. Yanlış bilgi vermek istemem