MCfrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba uzun süredir yaklaşık 10-11 aydır takip ettiğim bir sektör için 2 ay önce keyword domainli bir site açtım. Bunun için geç kalmış olabilirim ama açtım .com uzantılı siteyi kaçırınca .net uzantılı siteyi aldım. 2 aydır siteye tam 150 tane özgün 100-200 kelime arası makale girdim.

Site için tanıtım yazısı paketleri ve hit desteği için paketler satın aldım. Site istediğim anahtar kelimede 8 ile 12. sıra arasında gidip geliyor. Rakip site ise 1. sırada paylaşmış olduğumuz içeriklier aynı olduğu için ben kendim özgün bir şekilde yazıyorum Rakip gördüğüm site facebooktan kopyala yapıştır yaptığı makaleler ile benim yazdığım makalelerin üzerinde çıkıyor.

Ben her gün özenerek video bile ekleyerek siteye içerik ekliyorum. Rakip site facebooktan kopyalayarak benim üzerime çıkıyor. O site ilk sırayı kapatıyor benim sitem 3-8 arasında gidip geliyor. Bunun nedenini çözemedim bir türlü acaba fazla mı özeniyorum Fikir verebilecek birileri varsa sevinirim
Şükredin.
Google'u anlamanıza yardım ediyim:
2 Aylık yeni bir siteniz var ve 100-200 kelimelik çok kısa makaleler yazarak kısa sürede kısa makalelerle ilk sayfaya çıkmışsınız.

Daha ne istiyorsun derler adama

Ben 2 aydır 500 kelimelik artı resimli makaleler + anahtar kelime domain ile ilk 500'e giremedim.
Yarıştıklarım hep edu olduğu için sabırla devam ediyorum. Domainimde .aero

Size diyeceğim, sektöre göre değişir:
-Rakip domain yaşı ve otoritesi çok yüksek olabilir
-Backlinkleri çok ve kaliteli olabilir
-Trustflow'u iyi olabilir.

Bu arada adam facebook indexletmeden çalabilme kabiliyetine sahipse oda bir yetenek/emek ))

Şaka bir yana, makale kelime sayınızı artırın, 2 aya kalmadan google güncellemesi geliyor zaten hakettiğiniz yere geleceksinizdir olay dediğiniz gibiyse.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:32:26 -->-> Daha önceki mesaj 19:30:00 --

bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi gönderirseniz müsait zamanda bir inceleyim hocam rakip ile sizi bakalım ne eksiğiniz var
Hocam olayı çözersen madem birde bana bak bakalım müsaitsen