Jequsi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkınızda şikayet konusu açacağım az sonra, size konuma bakın para iadesi yoktur dedim - trade verdiniz, şuanda haftalık aylık müşterilerim var gayet memnunlar, bana 7 gün önce ff ver cuma günü demişsiniz ondan sonra arayıp sormamışsınız gelmiş boş boş konuşuyosunuz. Gelip reklamı yap dediniz de yapmadık mı konumu baltalamak ve haksız yere - trade vermenizden dolayı şikayet açıyorum hayırlı günler
20 günde işini teslim etmeyip, her hafta hatırlatmış olmama rağme neden ben hatırlatmadım diye mi boş boş konuşuyorsun diyorsunuz bana? 2 hafta üst üste hatırlattım, hem parasını aldığın bir işi senin takip etmen daha uygun olmaz mıydı.

2 RT yaptın sıfır RT aldı ve 5-6 tane like aldı. Yarım milyonluk hesabının gerçek olduğunu söyliyip insanların buradan parasını almaya, dolandırmaya devam etmene R10 yönetimi nasıl izin veriyor bilmiyorum.

Memnun kalmadığım iş için negatif verdiğim için, kalkıp parasını peşinen aldığın bir ticarette ne hakla bana negatif i-trade verebiliyorsun. Asıl ben seni şikayet ettim bile. Bakalım hangimizin şikayeti karşılık bulacak.

Hem önceki sayfalarda, hem bu sayfada benden başka kişilerinde aynı şekilde namemnun olduğunu dile getirmesine böyle kızıp kabalaşacağına, kendine yapacak, becerebileceğin düzgün bir iş bulmayı dene bence.

O benden alıp geri vermediğin yani ÇALDIĞIN ( bir parayı alıp karşılığında bir ürün veya hizmet vermemek = hırsızlıktır ) parayı da helal etmiyorum sana.

Burada mesai harcayıp bu mesajı yazmamın da tek ama tek amacı var seni düzeltmek değil ama başka R10 ailesi üyesi arkadaşların da senden dolayı mağdur olmamasını sağlamaktır.