yildirimx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bakalım hangi firmanın reklamını yapmışım ? Açtıgım konuda mı firma adı geçiyor hangi firmadan acıyormuşuz hesapları bir bak yazdıgımızı oku oyle konuş burada gelip boş boş ahkam kesmeye çalışma . Konuda ismi geçen firmalar dışında hiç bir firma ismi telaffuz etmedıgım gibi kimseyede gel kardeşim size bu firmadan hesap açacagım demıyorum kendi kendine çıkıp firma reklamı yapıyorsun diyorsun ki yapsam dahi bu seni bağlamaz millet x reklam kuruluşu 1 k ya 5 tl veriyoruz diye konu açınca spam olmuyor benim forumdaki arkadaşlarımı konu hakkında bilgilendirmeye çalışmam mı spam oluyor.

Dediğim gibi şuana kadar Kimseye gelin şu firmadan hesap açalım demedim ne forumda ne de özel de hiç bir firma çalışanıda değilim. Bana gelen aylık kampanyalar hakkında bir bilgilendirme yapıyorum. Burası paylaşım platformu ama alışığız senin gibilere sıkıntı yok konuş dur sen merak etme
sizin kazancınıza ya da yaptığınız işe bir lafım yok. Ben dahil kimsenin taş yiyecek hali yok. Elbet para kazanacaksınız.

Hala anlamadığınız nokta alakasız bir forex konusuna gelip, herkesin mesajını alıntı yapıp kendi konunuza çekme girişimnde bulunmanız.

Spam olan budur...

Sizin gibi herkes bir konu içindeki herkesin mesajını alıntı yapıp kendi konusuna çekmek istese durum beter olur.

Yoksa siz burdan para kazanıyorsunuz kazanmıyorsunuz tabikide beni bağlamaz.

Her neyse, bir admin görürse konuyu size durumu anlatacağından eminim...