s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel bir firmanın viral reklamını yapıyorsunuz. İnsanların yazdıklarını tek tek alıntı yapıp onlara mail gitmesini sağlayarak bilgilendirme yapıyorsunuz.

Konunun başlığına bakın, yazdığınız mesaja bakın.

Burası bilgi paylaşım forumu. Reklam yapacağınız mecralar farklı yerlerdir.

Varsa bir bildiğiniz ve konuyla alakalıysa yazın bilgi paylaşımı yapın.

Ama diğer türlü kendi mesajınıza insan çekerek pm ile müşteri bulma çabalarınızı bırakın derim...

Umarım şimdi anlamışsınızdır...
Bak bakalım hangi firmanın reklamını yapmışım ? Açtıgım konuda mı firma adı geçiyor hangi firmadan acıyormuşuz hesapları bir bak yazdıgımızı oku oyle konuş burada gelip boş boş ahkam kesmeye çalışma . Konuda ismi geçen firmalar dışında hiç bir firma ismi telaffuz etmedıgım gibi kimseyede gel kardeşim size bu firmadan hesap açacagım demıyorum kendi kendine çıkıp firma reklamı yapıyorsun diyorsun ki yapsam dahi bu seni bağlamaz millet x reklam kuruluşu 1 k ya 5 tl veriyoruz diye konu açınca spam olmuyor benim forumdaki arkadaşlarımı konu hakkında bilgilendirmeye çalışmam mı spam oluyor.

Dediğim gibi şuana kadar Kimseye gelin şu firmadan hesap açalım demedim ne forumda ne de özel de hiç bir firma çalışanıda değilim. Bana gelen aylık kampanyalar hakkında bir bilgilendirme yapıyorum. Burası paylaşım platformu ama alışığız senin gibilere sıkıntı yok konuş dur sen merak etme