s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yukarıdaki adam spamın dibini yapıyor
hocam nasıl bir spam yapmışım acaba anlayamadım
Forum içerisinde açmış olduğum bir başlığın linkinideğerlendirmek isteyen arkadaşlarında olabileceğini varsayarak burayada belirttim konuda zaten daha öncede yorumlarım bulunuyor ne gibi bir spam yapmışım tam anlayamadım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:23:16 -->-> Daha önceki mesaj 14:18:02 --

emmaclub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendime çok güvenerek girdim. 10.000 usd ile giriş yaptım. 300 lot işlem sözüme zamanın en iyisi olan iphone 5s hediye ettiler. ilk gece 6.000 usd ye düştüm, sonra 1 haftada 12.000 e yükselttim parayı.... sonrası hüsran teminatımı 70.000 USD a çıkarttım ve hesabım patladı. Özet olarak 70.000 USD taklaya geldim. Aman uzak durun....
Hocam ben de alb den ıphone 6 plus, gcm den ıpad 2 tablet atig den atletıco ve benfıca maclarına yemeklı vip trıbun gibi hedıyelerınden faydalanmı biri olarak haddime düşmez belki ama birazda hem alb hem gcm hem de atig den paramı karla çekmiş ama gsray denen şeref yoksunu hisse senedinden parasının üçte birini kaybetmiş biri olarak söylüyorum. Forex için gerçekten de günümüzde en kolay para kazanılıp kaybedilebilecek platform denilebilir sanırım. Yani uzuun uzuuun yazmak isterim aslında bir ara yazacagımda ama fırsatım olmuyor şuan kayıp bizden diye bir kampanya var olur da düşünürseniz 3000 dolara 1000 dolara kadar iade kampanyası mevcut yani 3000$ yatırdınız hesabınız 2,100 dolara düştü açıkda olan pozısyonlarınızı kapadıgınızda 10. işlem gününde hesabınız 3000$ a tamamlanıyor ve herhangı bır lot ksııtlaması vs olmadan paranızı gerı ıade alabılıyorsunuz. Bilginiz olsun. Forumda ayrıntılı bir şekilde paylaşım yaptım konu açarak