bantumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahsin abi ile yaklaşık 3 saat süren bi yerleşim çalışması yaptık bıkmadan usanmadan sorularımı cevapladı en iyisi için uğraştı yerleşik yaptıracak arkadaşlar gözünüz kapalı iş verebilirsiniz
Önceki ÜCRETSİZ REKLAM ÇALIŞMALARIM gibi amacım herkese adsensenin nimetinden yararlandırmak...En iyi oranda en iyi yerleşimi yaparak sizinde istekleriniz doğrultusunda sitenizden en iyi kazancı sağlatmak...
İnşaallah, yaptıgımız bu uzun ve uğraştırıcı yerleşim çalışması ile geliriniz artacak...Hayırlı günlerde harcarsınız inşaallah

bantumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahsin abi ile yaklaşık 3 saat süren bi yerleşim çalışması yaptık bıkmadan usanmadan sorularımı cevapladı en iyisi için uğraştı yerleşik yaptıracak arkadaşlar gözünüz kapalı iş verebilirsiniz

Edit : Arkadaşlar çalışmaya başlarken ilk düşüncem artış olur mu acaba diye düşünüyordum daha ilk gün dolmadan gözle görülür bi artış oldu kazancından memmun olmayan arkadaşlara kesinlikle bu işlemi tavsiye ederim
Dönüşleriniz daha 1 saatlik 1 adet reklam biriminden aldığınız 4 TL ile sınırlı kalmayacak. Gün içinde 24 saat var

Ayrıca diğer yerleştirdiğimiz reklam birimleri ilede sitenizden kazandıgınızın en az 2 3 katını kazanabileceksiniz...

Her zaman söylüyorum amacım 25 TL için 3 saatimi heba etmek değil, sizlere de EKMEK TEKNENİZ ADSENSE'nin nimetlerinden faydalandırtmak...
Dönüşlerinizin güzel olması beni mutlu ediyor...Rabbim kazançlarınızı bol ve hayırlı etsin inşaallah