Site adresi : tıkla
Satış Şekli: Açık artırma
Başlangıç fiyatı: 600 TL
Minimum Artış: 20 TL
Hemen Al fiyatı: Belirlenmedi - YOK
Açık artırma bitiş tarihi: Son tekliften 48 saat sonra
Sitenin aylık getirisi: Scriptin satış sayısına göre değişir, ayda 3 script satışı yapılırsa 180tl gelir demektir. Satış fiyatını alan kişi arttırıp düşürebilir.
Sitenin açılış tarihi: 2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: Domain satış sitesi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6yaşında - pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: - Siteyi alan arkadaş domain scriptinin satışını da yapabilir. Yani tüm içerik ve script satış hakkı devredilecek.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Açıklama : Siteyi 6 yıl önce kendi domainlerimi satmak için kodlamıştım. Gelen talepler üzerine scriptin satışı için de bir link ekleyip hem sayfa üzerinden hemde r10 üzerinden satışını yaptım. O dönem kendi sitem için hazırladığım domain satış scriptini r10 üzerinden isteyene satmıştım. Site üzerinde hala scripti satın al sayfası mevcut. Şuan scriptin satış fiyatı 60tl. Siteyi alan arkadaş scriptin satış hakkını da almış olacak. Ben hiç bir özel çaba göstermediğim halde, r10 daki başlıkta aktif olmadığı halde, yılda 5-6kişi script için bana ulaşıyor. Biraz seo çalışması ve forumlarda başlığı aktif tutarak sadece script satışından yılda 500tl rahat kazanabilirsiniz. Scriptin kodlarını şifreleme gibi özel bir teknik kullanmadım. Domaine lisanslama gibi bir durumda yok. Açık kaynak kod. Bugüne kadar herhalde 20üzerinde kişiye sattım, wareze düşme gibi bir durum olmadı. Scripti yaklaşık 2yıldır güncellemiyorum, hatta sayfaya bile girmiyorum. Satış için gelen teklifleride çoğu zaman geri çeviriyorum. Birkaç alt sayfada hata vardı. O yüzden satışınıda yapmıyordum. Şuan hataları düzelttim. Kod bilgisi olan arkadaş siteyi geliştirebilir.