Kaza da yapmadik cok şkr.. Benimki niye böyle %300...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:20:37 -->-> Daha önceki mesaj 23:06:43 --
Bir aigorta sirketini aradim şimdi devlet zam yapmiş
Ama hizmetler artmiş.
devlet zam falan yapmadı hizmette artmadı sigorta şirketlerinin işgüzarlığı tamamen, şuanda yediğiniz trafik cezaları yakalandığınız eds kameraları bile poliçe fiyatını etkiliyor, sigortaya işiniz düştüğünde yetkili servise gidemiyorsunuz, neymiş sigortalar muadil parça kullanabilirmiş o yüzden sigortadan yaptıracaksanız son model aracınızı kıytırık bir kaportacıya vermek zorundasınız ve onlar da bir güzel arabanızın içine ediyorlar, sigorta onu yapmam bunu etmem derken 2 kat fiyat artışı yapıldı, en önemli sebebi teminatların bir miktar artırılmasıydı ki çok gereksiz zaten teminat asgari miktarı yeterliydi bir çok durum için, bir kaç uyanık kazadan sonra aracındaki değer kaybını sigorta şirketlerini dava ederek tahsil ettiği için sigorta şirketleri bu tür olası durumlara karşı kendini güvenceye almak adına 3 kişiye ödediği miktarı her müşterisine ödeyebileceği düşüncesiyle paranızın üzerine depozito gibi çöktü, ama siz sigortadan faydalanacağınız zaman bin dereden su getirenler yine bu şirketler bankalarla yarışıyorlar resmen soygunculuk konusunda ama yapılacak birşey yok 90 model arabasına 1000lira prim ödeyenler var yazık günah geçen sene 2010 model aracıma 590 liraya sigorta yaptırmıştım hasarsızlık indirimiyle birlikte bu sene kaza bela yok çok şükür ama 1000 tl yi bulacak korkuyorum, 4 ay süresi var bakalım allah kerim