Yahu pes! diyorum sadece.
Adamın aldığı ürünün içinden kurt çıkmış, akp'ye yakın bir market olduğu için, akp yanlısı bir adam gelmiş bunu savunuyor. Ayıp yahu, edep yahu.
Dipçe; Alıntı yaparak şimdi, "Ben savunmuyorum...." ile başlayan bir cümle göreceksiniz.
Bu ülkede bir çok ÖNEMLİ firmanın ürünlerinin içinden bazen istenmeyen şeyler çıkabiliyor. Hiçbir firma salak değildir kurtu da ürünle birlikte paketlemez.
O mağazanın personeli ürünleri nemli alanda bırakmıştır ve güvelenmiştir.
Bu tüm bimlerde aynıdır diye söylemek ayıptır.
Sen herkesi siyaset ile mi yargılarsın? Eğer öyleyse evindeki televizyonu at bence. Çünkü herkes birşeylerin yanlısı.
Ama savundum diye bir partiye mâl ediyorsan gel ben sana onunda ispatını göstereyim, hangi partiye üye olduğumu ispatlayayım.
Ben parti tutma, oy verme gibi işleri 2009 yılında, benim ADAM dediğim LİDERİM MUHSİN YAZICIOĞLU vefat edince bıraktım.
hocam yapicaginiz şey şu fişiniz var ise eğer atmayin çebinizde dursun bölge müdürlügünü arayin, dava edeceginizi söyleyin bak nasil hizmet vericekler
Türkiye genelinde 6000'i aşkın mağazası olan adam senin dava etmenden mi korkacak? Üstelik kendi suçu olmayan bir durumdan dolayı? Adam paketin içini görüyor olsa, o pakette kurt olduğunu bilse zaten satmaz.
Konu BİM olunca şaşırmamak gerekiyor. Bu ülkenin kanseridir... BİM'de A101'de aynı şeyin laciverti.
Haklısın. Bu ülkede iş imkanı sağlayan, piyasayı çeviren adamlar hep kanser dimi. Siz istiyorsunuz ki ülke otursun yerinde, hiç ilerlemesin, işsizlik alsın başını gitsin. Bu ülkede 45000 personel çalıştıran firmaya kanser diyorsunuz ya, bence sizde bir doktora görünün.