Kalemder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli bilgiler, görüş ve kaynaklar gelmeye başlamış bile. İnşallah güzel bir konu olacak
Benim görüşlerim şöyle

Yaygınlığı hususunda; BTC'nin uluslararası değer aktarımı konusunda muazzam bir noktaya geleceğini düşünüyorum. Çünkü arada hiç bir aracı, komisyon olmadan karşı tarafa değer aktarabiliyorsunuz. Buda insanoğlunun çok ihtiyaç duyduğu bir husus. Genel kullanımı "değer taşımacılığı" şeklinde olacaktır. Direk gündelik alışverişe girecek kadar güçleneceği günleri belki biz göremeyebiliriz ama o günlerde gelecektir.

Değeri hususunda; Önümüzdeki bir iki yıl sonunda BTC'nin min 3000 tl olacağını ve daha da ilerisinde 10 bin liraya yaklaşacağı kanaatindeyim.

BTC Üretimi; Bu biraz teknik bir husus, detaylı bilgim yok. Ancak sürekli zorluğu artan BTC üretiminin belli bir noktada artık duracağı aşikar. BTC değer kazandığında büyük oyuncuların bu pastadaki paydan daha fazla pay alacağı da açık. İşin doğrusu bununla ilgili detaylı bir açıklamayı bilen bir arkadaş yaparsa bende sevinirim.
BTC sayısı 21.000.000'a ulaştığında üretim duracak deniyor. Bu da 2033 yılına denk geliyormuş.
http://bitcoin.stackexchange.com/que...-eventually-be
Burada cevaplarda ayrıntılı yazanlar olmuş ilgileniyorsanız bakabilirsiniz.