MuStaFaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zenfone 2 32gb kullaniyorum her isimi goruyor.

150 daha koy 32gb al derim ozellikleri daha fazla
Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zenfone 5 veya 6 bile işini görebilir.
burYq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zenfone'larla sıkıntı yaşayan 1-2 tanıdığım var. Üstelik telefonu yenisiyle değiştirince de aynı sıkıntıları yaşadılar. Her ürün böyle çıkacak diye bir şey yok ama böyle şans işi olması can sıkıcı biraz.

Ben Lenovo P70 aldım 750 Lira'ya bir sıkıntı yok şu an, 3 ay oldu. Meizu ve Lenovo modellerini önerebilirim.
mrsilver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle Huawei G7
İncelemeni öneririm.
HatipEr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zenfone 2 alırsan 32lik al en ortası o model.
olcaytd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zenfone 2
Koah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HB, GG ve ya N11 üzerinden hediye çeki vs. ile 1000TL'ye ithalat garantili G3 alabilirsiniz.
Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asus nalet firmasına bulaşmada ne alırsan al hocam. Servis diye bişey yok. 1 aydır çektiğim rezilliği düşündükçe hergün nefretim 1 kat daha artıyor. Ve şunu unutma yaşadığın şehirde servisi olan bi cihaz al. Başın çok ağrır. Elektronik ürün sonuç da asla bozulmaz deme
dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lg G4 Beat Tafsiye ederim performans olarak gayet iyi.
MaximTsigalko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı paraya abim için bir telefon aldık geçen hafta. Görünüme biraz önem verdiği için A5 aldı daha şık duruyor gerçekten. Performans daha önemli dersen de LG G3 al derim.
ssyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle Asus Zenfone 2 almalısın. Şarj , Performans ve kullanım kolaylığı açısından mükemmel.

Arkadaşlar baya eledim telefonları en son ZENFONE 2 32 GB ve LG G3 32 GB arasında kaldım.
(LG G3 ithalatçı firma getirtip kendi garantiliyor o biraz kafamı karıştırdı)

Son olarak tekrar soruyorum , hangisini almalıyım?
Teşekkürler...