Site adresi : birdenizhikayesi . com
Site için istenen fiyat : 600TL pazarlık vardır
Sitenin aylık getirisi : 30 40tl reklam eklendiği taktirde.
Sitenin açılış tarihi : 1 aylık
Kategorisi : dizi sitesi
Günlük - Aylık Hit : ekte
Ziyaretçi kaynağı : ( örn: %60 google - %40 yandex )
Domainin yaşı : 2 3 ay
Pagerank değeri: 1
Hosting dahil midir : evet
Banlı olduğu sponsor : hayır
Banlı olduğu arama motoru : hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : Evet özel editlenmiş tema mevcut
Yazılım lisans sonlanma zamanı : yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Arkadaşlar domaini sadece burdan bir açık attırmadan 200tl ye aldım. ilgilendiğim zaman hit 700 lere çıktı son 2 3 haftadır bölümleri fragmanları bile girmiyorum bilenler bilir internetim arızalıydı 2 hafta giremedim ilgilenemedim sonra laptopum çöktü HDD gitti veri kurtarma merkezlerinin istediği parayı denkleştirmek için satıyorum siteyi yoksa bu fiyattan kat kat fazla eder. 3 haftada tek bir içerik bile girilmeden sabit hit geliyor. Adsense ss lerini atacaktım malesef o da gitti hdd çökünce . günlük 1 2 3 tl getiriyodu ama banlandı adsensem spamdan dolayı adsense banlarında gitti. bidaha da eklemedim reklam alanları duruyo sitede. Alacak arkadaşa tüm bilgiler verilecek haftada 3 4 özgün yazı eklese yeterli bölümleri fragmanları resimler. İlgilenilirse daha üst sıralara çıkacaktır. 60tl değerinde seo çalışması yapıldı bir çok haber sitesinde reklamı var sitenin. Ayrıca eğer ilk sayfaya çıkarabilirseniz ki ilgilenilirse çıkacaktır kanal d ye siteyi satma ihtimalinizde vardır..

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 15:53 ----------

fiyatta indirim yapıldı konu güncel