Bu konuda öncelikli olarak konu sahibine teşekkür etmek istiyorum, son zamanlarda "X firmasına lanet olsun, Allah bildiği gibi yapsın, mağdur oldum" gibi konulardan ziyade "Ya şöyle bir durumla karşılaştım da, acaba nedir ne değildir" şeklinde bilgi edinmeye ve çözüm aramaya yönelik konular açılıyor. Bu da bir hosting işletmesinin sahibi olarak müşteri kesiminin bazı olaylara daha ılımlı yaklaşabildiğini gösterdiğinden, çözümlerin daha kolay ve stressiz bir ortamda geleceğine işaret ediyor.

Konuda arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi normal şartlarda minimum 1 yıl maksimum 2 yıl bu log kayıtlarının tutulması gibi yer sağlayıcı olanların yükümlülüğü var. Muhtemelen teknik destek operatörü sizi "başından savmak" için böyle bir şey söylemiş olabilir. Ya da ciddi ciddi logları günlük siliyor olabilir ki bu durum hem müşterileri hem de kendileri adına büyük bir sorun teşkil etmektedir.

Konuyla ilgili olarak cPanel ' den en azından sizin inceleyebileceğiniz log kayıtları ile işe başlayarak, diğer dosyalar ya da FTP'ye sızıntı olup olmadığı ile ilgili olarakta inceleme yapmanızı öneririm.