CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

bu durum tema, eklenti ve elbette büyük ölçüde sunucuda yer almayan waf kaynaklı olabiliyor. wordpress sistemler her dakika onlarca exploit denemelerine mağruz kalan ve mod_sec (waf) kurulumu olmayan sunucularda barındırılan sitelere kolayca shell, şifreli kod injection edilebilen sistemlerdir.

Burada öncelikli olan

1- sunucu taraflı sağlayıcıların alacakları güvenlik önlemleri, ruleler, cxs
2- wordpress sahiplerinin alacakları önlemler.

Saygılarımızla ...
Yok sorun sitenin gitmesi vb degil, hayatta neler olmuyor, isterse silinsin hersey hic onemli degil. Benim sadece kizdigim nokta her ticket, "sorun bizde degil siz bakmalisiniz bu durumlara, iyi gunler" seklinde, sanki tekrar ticket atilmasin tarzi. Ben zaten suc atmiyorum kimseye ama neden oldugunu da tabi ki firma soyleyecek bana, herseyi onlar goruyor sonucta.

Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O firma buraya üyeyse sende banla buradan sonrada cevap olarak loglar silinmiş üyeliğinizden siz sorumlusunuz diye bir cevap ver. Temiz iş
Bunun kimseye faydasi olmaz, firma koklu ve iyi bir firma, zaten daha yeni calismiyorum onlarla. Yakisik almayan bir durum olur bu, ki dusunulemez boyle birsey. Firma ismini vermek te ise yaramaz, zira A B firmasindan ziyade, varsa sitelerini dusunen, sitelerini barindirdigi yere "kardesim, yarin obur gun bu tarz bir olay gelirse benim basima, sen bana nasil ve ne derece yardimci olacaksin?" sorusunu sorabilir herkes, boylece alacagi cevaba gore ister calistigi firma ile devam eder, ister baska bir firmaya gecer. Sadece bana boyle oldu diye, herkes ayni sorunu yasiyor biciminde konuyu lanse etmem ayip olur. Zira Mercedes cok yakiyor diye "kotu araba" demek, acikcasi saygisizlik olur, o yuzden herkesin bu ornek durumu alarak firmasina ticket atmasi, kendi siteleri icin daha aglikli olacaktir.