madonetr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50tl bence gayet az. sonuç olarak o hesaplar senin işini görecek bir şekilde tt de veya diğer işlerinde kullanıcaksın 50tlye alıp daha çok kar etmeyi düşünüyosun sanırım, kaz gelen yerden tavuk esirgenmez. bende olsa ki var 50tl deseler vermem niye vereyim ki. sizde de olsa sizde vermezsiniz fikrimce. bunu sadece satan kişilere haksızlık olarak görüyorum 150tlyi bile çok görmüşsünüz 1k hesaba.
Hocam 150tl yi çok görmüyorum, verecek arkadaş garantiyi vermiyor; sana 1k hesap veririm ama ne kilidi bilmiyorum, içinde suspend varmıdır bilmiyorum die cevap veriyor, Yani bu ticaret değil yolmak...
Kusura bakmayınız ama burası baya bir ergen kaynıyor. Ticaret nedir tam anlamıyla kavrayamıyor. Yapılanlar dürüstlük üzerine olsa saygım sonsuz... Sakın yanlış anlamayınız tartışılacak konu açmıyorum. Satan satar satmayan satmaz. Ama çöp olmuş bir hesaba da kalkıp 150,200,300, neyse bu gibi rakamlar vermem. Bunlar benim için hiç zaten. Twittera fazla bir yatırım yapmak istemiyorum artık. Varsa böyle hesabı ve satmayı düşünen olursa ne ala... Biz buradayız. Değerli katkınız için teşekkürler.