Bir ara herkesin sitesi hackleniyordu.Şimdide sunucuları kapanıyor heralde yazdığınızdan bunu anladım. Bir arkadaşımda burdan reseller almış ucuz diye.Memnun kalmamıştı hacklenmesinden şikayetçiydi.
Ucuz etin yahnisi yavan olur. Sizde hata baştan çalışmayacaktınız böyle bir yerle. Sitelerinize önem veriyorsanız en son uğrayacağınız yer olmalı.
Geçmiş olsun inşallah mağduriyetiniz giderilir. Hosting için guzel.net.tr , netinternet öneririm. Bilindik yerlerden şaşmamak lazım.
Hocam ucuz etten ziraa kampanya diye satıp insanlarıda olumlu itiradeler alarak kimsenın sorundan dolayı eksi puan kullanmadıkları için hataya düşmüş olduk. Eğer hizmetin karşılını almayınca onlar da konular açıp şikayet etseler bunlar böyle olmazdı, belkı daha uyanık olabilirdim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:28:09 -->-> Daha önceki mesaj 21:25:30 --
İnşallah mağduriyetinizin giderilmesini temenni ediyorum
adamlara ulaşsak mağduriyet ile ilgili açıklama bile yok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:29:38 -->-> Daha önceki mesaj 21:28:09 --
Daha once yaşamış olduğunuz sorunu bize aydınlatmak istediniz tabi sizde haklısınız

)
Adamlar ruh gibi ortalarda geziyolar ama bedenlerı ortada yok. Sıkıştılar bı makineleri sorun yapınca.