Düşmek üzere olan bir domaini almak istiyorum.. Forumda backorder hakkındaki çoğu bilgiyi okudum. Ve kendimce bir fikir edindim.. Aşağıda sıralıyım.. Bilgili ve tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim..
1-
Epik.com sitesini baya övüyolardı.. Ordan backorder yaptım.. 200$ ödeme yaptım. Backorder başarısız olursa sorunsuz para iadesi alıyomuyum..Yoksa bakiye olarakmı kalıcak.. Mail geldi posizyon olarak ilk sıradayım. Epik alırsa bende kalıcak sanırım..
2-
pheenix.com sitesindende backorder yaptım. Karttan para kesmediler ..
Backorder type olarak goldu seçtim..
Turn off Auto Backorder Delete : tık işaretli şeklinde..
Backorder Credits: 0
Balance: $0.00
resim linki
Credits yatırmak gerekiyormu.. Eğer pheenix alırsa mail atıyor ve 3 gün boyuncada ihaleye çıkıyor sanırım. yukardaki resimde ayarlar yeterlimi.. 2 domain içinde backorder vermiş oldum sanırım.. alırsa mailmi atacaklar..
3-
dropcatch.com,snapnames.com ve namejet.com bu 3 sitedende yapmak istiyorum.. yukarıdaki 2 site yeterli olmaz bunlardanda yapıyım diyorum. Para iadesi varsa parasalda zarar etmem diye düşünüyorum..
dropcatch.com son zamanlarda gayet başarılı yakalamaları oluyomuş. Kayıt olurkende sanal kart olmuyomuş. Kredi kartı ve kimlik fotokopisi isteniyormuş. Backorder başarısız olursa para iadesi yapılıyormu..
snapnames.com ve namejet.com hakkındada başarısız olurlarsa para iadesi yapılıyormu.. sanal kart kabul etmiyolar bunlarda sanırım ..
4- bu kadar firma ile backorder yapmak mantıklımı.. sessiz sedasız ihaleye çıkmadan epik.com danmı almak mantıklı olurdu.. aslında 200$ edeceğinide düşünmüyorum benim için değerli ama başkasına yaramaz..
tecrübeleri arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim..