Grup A
Celtic - Molde
Molde takımı grup liderliğinde bulunuyor. Celtic grup sonuncusu kendi Celticin kendi evinde olduğunu düşünürsek Celtic için gollü bir maç olcak bana göre bu maç toplam gol sayısı 1.5 üst.
Ajax - Fenerbahçe
Fenerbahçe gruptan çıkmak istiyor. Kendi evinde oynadığı maçı 1-0 kazandı. Ajax beraberliğe yatıyordu ancak bu sefer kendi evinde açık oynamak zorunda tahminim fenerbahçe gol atar
Grup B
Rubin - Liverpool
Gol bakımından çok kısır bir grup. İlk yarı 1.5 altı
Sion - Bordeaux
Sion grup liderliğini sürdürmek için kendi evinde gol atar.
Grup C
Dortmund - Qabala
Dortmun maçı farklı kazanır. 2.5 üst oynanabilir.
Krasnodar - Paok
Krasnodar puan kaybetmemeyi tercih edektir bu maç. Yenmek için ilk yarı bastıracağını düşünmüyorum. O yüzden ilk yarı 1.5 altı tercihim.
Grup D
Club Brugge - Legia Warszawa
İki takımında grupta bir iddiası kalmadı toplam gol 1.5 üst tercihim.
Napoli - Midtjylland
Napoli deplasmanda 4-1 yendiği takıma kendi evinde de handikaplı yener.
Grup E
Dinamo Minsk - Villarreal
Grupta bir iddiası bulunmayan Dinamo grup liderliğine oynayan Villarreal karşısında puan alamaz ama gol atabilir. tercihim ev sahibi 0.5 üst veya MS2
Viktoria Plzen - Rapid Wien
Kendi evnde 3-2 yenen rapid wien bu maçta da gol atacaktır tercihim karşılıklı gol var veya Rapid gol atar.
Grup F
Groninges - Slovan Liberec
Çok zor gol atan takımlar tercihim ilk yarı 1.5 altı.
Marseille - Sporting Braga
İlk maçı Braga kazansa da bu maçta puan alması zor. Marsilya puan kaybetmez tercih edilebilir.
Grup G
Rosenborg - Lazio
Lazio grup lideri olsa da bu maç zorlanacaktır. Tercihim ilk yarı 1.5 gol altı.
Saint-Etienne - Dnipro Dnipropetrovsk
Deplasmanda Saint yensede bu maç puan kaybedeceğini düşünüyorum. Tercihim ilk yarı 1.5 gol altı veya dnipro gol atar.
Grup H
Beşiktaş Lokomotiv Moscow
Beşiktaş bu maçı yenerse grup lideri olcak önünde Lizbon deplasmanı var Lizbon deplasmanının rahat geçmesi için bu maçı yenmesi gerekiyor. Tercihim Beşiktaş yenilmez.
Skenderbeu Korçe - Sporting Lisbon
Grupta bir iddiası bulunmayan Skenderbeu bu maçı kaybeder. Lizbon burdan puan alamazsa şansı çok azalcak o yüzden lizbon farklı kazanır bence.
Grup I
Belenenses - Basel
Grup lideri basel deplasmanda gol atacaktır. tahminim basel gol atar.
Lech Poznan - Fiorentina
Fiorentina kendi evinde kaybetmesine rağmen deplasmanda gol atacaktır. Bence kazanır ama riske gerek yok Fiorentina gol atar tahminim.
Grup J
Qarabağ Ağdam - Monaco
Monaco açısından zor bir maç olcak bence ilk yarı 1.5 gol altı.
Tottenham - Anderlecht
Tottenham bence kazanmak istemeyecek Anderlecht kazanır bence ama tahminim Anderlecht gol atar.
Grup K
Asteras Tripolis - APOEL Nicosia
Gollü bir maç olcak 2.5 üst veya risk istemeyen 1.5 üst deneyebilir.
Sparta Prag - Schalke 04
Schalke gol atacaktır yenebilir ama biraz riskli tahminim Schalke gol atar.
Grup L
Athletic Bilbao - Partizan Belgrade
Deplasmanda kazanan bilbao kendi evinde de kazanacaktır.
Augsburg - AZ Alkmaar
Deplasmanda yenen Augsburg kendi evinde de yeneceğini düşünüyorum ancak tahminim ilk yarı 1.5 gol altı.