hocam kokoreç işi sakat iş nerde yapılıyor nasıl yapılıyor kuzumu danamı hiç bir bilgi vermemiş balıkesir demiş sadece fiyatta bana göre çok ucuz geldi burda bir şişi 50 tl gibi veriyorlar ama yaptığı yeri görebiliyorsunuz tekirdağdaysanız bi kere sipariş vermeden gidin görün sonra sipariş vermeyi deneyin derim
50 TL şiş oda iyi yarım ekmeği ilçemizde 7.5 lira felan sizin aldığınız yer kargo ile gönderim felan yapıorsa ondan alalım
Hocam kokoreç işi malesef çok sakat bir iştir.Adamlar detay vermemişler ne kokoreçi olduğuna ve dışarıda yediğiniz gibi siz öyle yapamazsınız.Ateş vs. yakmanız gerekiyor biz bi kere aldık bulduk böyle önce tencerede köpüğü çıkana kadar kaynattık daha sonra dilim dilim yaptık tavada pişirdik sonuç hüsran oldu.Tarifi satıcı vermişti.Mangal gibi bişey yakmanız gerekiyor uzun iş anlayacağınız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:44:48 -->-> Daha önceki mesaj 02:43:44 --
Bu arada canım çekti

risk alıp yaparsanız beni etiketleyin bi tanede ben siparis verem
Hocam uzman.tv'te gördüm tarifini ona bakarak yapıcam

ama risk alıp almalımı adam güzel demiş böyle ballandırmış çokta ucuz hani 27 lira birde 20 yarım ekmek felan çıkar nasıl olacak bilemedim ama bu kokareçte çok güzel ya köyümde yok malesef
Bağırsağı nasıl yiyorsunuz güvenerek anlamıyorum. Hemde internetten alınır mı böyle bir şey. Sağlık şakaya gelmez ben olsam uzak dururdum.
Tavsiye için teşekkürler.