merhaba arkadaşlar öncelikle tüm müşterilerimden özür dilerim ben 30 ekimde dönecektim fakat oy kullanma askere giden arkadaşlarım derken uzadı ayın 3'ü ile skype mail r10 ve diğer mecralardan benle iletişim kurmak isteyen abartısız en az 100 kişi var bu işleri tek başıma yürütüyorum benim herkeze tek tek dönmem zor ve 3 ekim saat 22:00 gibi hepinizim malumu ok.ru geniş bir güncelleme yaptı.
okru apisi kullanan herkez çakıldı ve orjinal okru playere döndüler.
fakat pusux player kullanan arkadaşlar bu durumu fark eder etmez okru modülünü pasif ederek playeri kaldırmadan okruyu orjinal playera aldılar.
konumuza gelecek olursak okru için sanırım bir çözüm buldum dün ve bu gün uğraşlarım sonucu bir çözüm bulmuş gibiyim hatta buldumda deneblir orancılar için %80 çözüm var diyebilirim.
işin kodlama kısmı çok zahmetli ve zaman alacak yeni sistemde kodlama kısmında bi aksaklık olmaz ise 2.7 sürümü ile güncellemeleri yapmaya başlayacağım inş.
pusux player projesi yaklaşık 10 aydır aktif olarak geliştirilmekte olan bir projedir.
özellikle 2.0 sürümü ile pek çok kaliteli yerli yabancı siteler ile çalıştım.
hızlı destek ve güncelleme hizmeti verdim her sorunda ilgilendim ücretli/ücretsiz ayırt etmeksizin destek verdim fakat müşterilerimin bu zaman içinde artması ve son aylarda üstüste gelen güncellemeler yüzünden destekde aksamalar oldu kusura bakmayın.