Aynı şekilde reseller aldım.Aldığıma alacağıma pişmanım.Alacak olanlar düşünsün derim.Sitelerine erişilmiyor.Sürekli resellerden açtığım hostingler hata veriyor.Ftp ye dosya aktarımı çok yavaş ve sürekli kopuyor.Başka firmadan aldığım hostinglerde hiç sıkıntı yaşamadım.
hocam şikayet konusu açalış ayrı ayrı arge host nicki ve firması adına verilen ücretin hizmetini sağlamıyorlar diye bu firma gerçekten çığırından çıktı
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:47:51 -->-> Daha önceki mesaj 22:41:41 --
Bunlar ucuza almanın zararları gördüğünüz gibi ucuza kaçıyorsunuz ve bu tür problemlerle karşılaşıyorsunuz. Ürünün en iyisi en ucuzu değildir, ürünün en iyisi en pahalısıda değildir fakat yinede biraz fark katıp iyi bir reselller almakta fayda var.
hocam konularına yapılan yorumlara aldandık r10 bu firmlara barındırtmaması gerek muşteri memnunıyetı 0 ilgi 0 teknik destek 0 bahane bol
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:49:09 -->-> Daha önceki mesaj 22:47:51 --
daha 15 dk önce bu firma hakkında biri konu açmış çok iyi firma diye . ne iş anlamadım
belkıde yorumu yapan kişi kendileridir? Yok böyle ilgisizlik adamlar zora geldıkce heryerden müşteriyi engelliyor