@ATASOYaccunt;
Selam hocam geçen ay yeni nesil yazar kasa pos aldık.Tüm esnafların kullandığı ve tavsiye ettiği Beko 220 TR cihazını aldık.1300 TL fiyatı vardı 9 taksite böldürdük aylık 150 TL taksidini ödüyoruz.Beko'nun posundan başkasını almayın hem paranıza yazık olur hemde çöpe gider cihazınız
Cihazımız bu
Alt kısımda çipli k.kartı girişi mevcut,yan kısımda bankamatik kartları için yeri mevcut.Kredi kartı çektiğiniz zaman müşteriye slip ile beraber fişi veriyor.Fiş çöplüğünü ortadan kaldırıyor
Komisyon hakkında bilgi vereyim
Tüm bankalar aylık 30 TL yazarkasa kullanım hizmet bedeli alıyor standart.Bu aldıkları ücret servis elemanlarına gidiyor kurulum yaptıkları için.Her ay ödeniyor bu para hiçbir şekilde ger alınamıyor
Her bankanın komisyon oranları farklıdır.
Ben şuan Yapı Kredi bankası ile çalışıyorum.Aylık 1500 TL'ye kadar komisyonsuz ertesi gün hesabıma para yatıyor.1500 TL geçerseniz %1.10 kesinti yapıyor.Fazla birşey etkilemiyor
Aylık 25 TL pos kullanım bedeli + yazarkasa bedeli 30 TL = Her ay 55 TL ödüyorum
Akbank : Aylık 1000 TL'ye kadar komisyonsuz ertesi gün hesabınıza yatıyor.Bunun bedeli aylık pos cüreti 15 TL + yazarkasa pos 30 TL =45 TL
İş bankası : Komisyonlu ertesi gün %1.10-1.30 kesintili aylık 60 TL ödemeli
Diğer bankalarısn komisyonlarıda standart kendi bankasının kartıyla yapılan alışveriş için ertesi gün kesintisi %1.10,diğer bankaların kartıyla yapılan alışverişlerin kesinti oranı %1.30
Sakın ama sakın Vera Delta yazarkasa cihazını almayın.Hayatınızı felç eder
Aklınıza takılan birşey olursa cevaplarım hocam kolay gelsin