Lütfen ip adresini burda paylaşır mısınız. Bize yalancı muhammelesi yapmayın. Burda paylaşın ip adresini diğer arkadaşlar kontrol edip konuya cevap yazsınlar. Sunucu lokasyonunuz USA. IP whois bilgilerinde Sayfanet görünmesi gayet doğal sunucuları sağlayan sayfanet. Ama tekrar diyorum sunucu lokasyonu USA siz iddia ediyorsunuz TR diye.
hocam bak kimseye yalancı muamelesi yapmıyorum ama senin şu yaptığına ne denir bilemiyorum, sana 2 gündür yazıyorum, cevap yazmıyorsun, cevap yazmadığın gibi kime hizmet verdiğinin farkında bile değilsin, senden memnun olmadığım halde gelip konuma yorum yazıyorsun, müşterini iplemeden yeni müşteri elde etme derdindesin tabi, gözün bir şey görmüyorki.
Sana özelden de attım, ip whois Türkiye gözüküyor, lokasyonun fiziksel olarak Amerikada olması önemli değil, uzak masaüstü hit programı için kullanıyorum,
program da, tarayıcılar da sunucuyu bu yüzden Türkiye'de gösteriyor, bunu düzeltin yoksa iade talep ediyorum dedim ama senden 3 gündür ses yok.
Al ip bilgileri:
https://whois.domaintools.com/167.160.17.29 sunucu Amerikada, ip Türkiye gözüküyor, bu kadar amatörlük olur. İade talep ediyorum senden.