İyi akşamlar arkadaşlar,

Yaklaşık 3 ay önce wp tabanlı sitem hata verdi ve site bir türlü açılmadı. İşten güçten fırsat bulup bir türlü üzerine düşemedim... Şimdi sitemi tekrar açmaya çalışıyorum ama beceremedim. Bu konu beni oldukça aşıyor.

Öncelikle site adresi: www.aliagirbas.com

Siteyi açmaya çalıştığımda verdiği wp hatası:

Fatal error: Call to undefined function wp_kses_normalize_entities() in /home/agirbas/public_html/wp-includes/formatting.php on line 631

Birkaç arkadaş 'FTP'den gir update et' dedi. FTP'ye girmeye çalışıyorum ancak kullanıcı adı ve şifremle giriş yapamıyorum.

ftp://aliagirbas.com ile girmeye çalıştığımda:

'ftp://aliagirbas.com:21 sunucusu için kullanıcı adı ve şifre gerekiyor' yazıyor. Panele giriş yaptığım kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmaya çalıştığımda kabul etmiyor.

Filezilla ile girmeye çalıştığımda ise port'a '21' yazıyorum adrese ftp.aliagirbas.com yazıyorum şifreyi de yazdıktan sonra giriş yap diyorum bu kez de:

Protocol error: Unknown protocol identifier (0x50 0x50 0x48). Most likely connected to the wrong port.
Connection to server closed.

Portu mu yanlış giriyorum? Yanlışsa portu nasıl öğrenebilirim? Siteme hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Yardımlarınızı siz deneyimli kişilerden bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.