Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
İnsanlarla iletişim sosyalleşme ile olur. İngilizce önemli. Şu anki seviyen nedir bilmiyorum ama sadece daha iyi bir iş bulmak için ingilizce öğrenmeye çalışırsan ingilizce öğrenemezsin. Gittiğin kurslara falan çamur atarsın. İngilizceyi sadece konuşabilmek için öğrenmek istemen gerek. Zaman yönetimi tamamen sana kalmış burada kimse sana o konuda yardımcı olamaz. İnsanlar her zaman kendileri için önemli olan şeylere bir şekilde zaman ayırır. Özgüven yaptığın işte başarılı olduğunu gördüğünde kendiliğinden gelir. Pazarlama konusu bana göre büyütülecek bir mevzu değil. Tabi büyük bir firmanın pazarlama yöneticisi isen siparişlerin takibi, stok yönetimi vs vs bir sürü şeyle uğraşırsın. Ama dediğim gibi çok çok abartılacak bir alan olduğunu düşünmüyorum. Yani pazarlamada yapılması gerekenler basit ama uygulaması biraz zor olabilir, o konuda birşey diyemem. Web tasarım dersen, okuduğun bölüm bu alanla ilgili ise işin biraz daha kolay olur ama değilse kursa gidebilirsin (tavsiye etmem paran çöpe gider), al iyi bir kitap, internette bir sürü doküman bulursun, birşeyler yap, dene, boz... Kimse seni senden daha iyi bilemez... Ayrıca bu tür konularda ben 10 yaşımdan beri kendi kararlarımı kendim veririm. İnsanların ne dediklerine kulak ver ama kim olursa olsun başkalarının sözü ile hareket etme. Yani tavsiye al, aklına uyarsa uyarsın, uymazsa belki bir başka noktada işine yarar. Ama her zaman bildiğini oku. Başkalarının sözü ile hata edip kafanı duvarlara vurmaktansa, kendim ettim kendim buldum demen seni daha huzurlu yapar...