koskoca googlenin parasını mı bölüşmekten çekiniyorlar anlamış değilim. bu kadar büyük bir pastadan herkese pay düşer. deneme yanılma yapacak zamanım yok onun için yardım istiyorum. neyse hayırlısı olsun...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:06:30 -->-> Daha önceki mesaj 17:02:13 --

cashurri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kamumedya kardeşim bu sorun herkesin başına geliyor. Özel bir yöntemi varmı bilmiyorum. İlla şunu yapınca atlatırsın diyemem.Belkide söyleyeceklerimide yapıyorsundur.uzman arkaaşlar bir yolunu biliyorlardır. Onlarda ya satış yaparak bu işi ticarete döküyorlar yada paylaşmayarak bu işi sadece kendileri yapmak istiyorlar. Herkese saygımız sonsuz.

Ben kendi yaptıklarımdan yola çıkarak biraz fikir vereyim sana.
Öncelikle tek bir programa bağlı kalma. Yeri gelir movie maker yeri gelir vegas pro yeri gelir camtasia kullan. Ben hepsini uzman olarak kullanamadığımdan dolayı kullanacağım özelliği hangisinde yapabiliyorsam onu kullanıyorum. Seçtiğin kategoriye görede şekillenir zamanla. Benim nacizane önerilerim olacak. Kesin bunlarla aşarmısın bilemem. bu işte kesinlikle garanti vermiyorum. üstad olan arkadaşlarda yanlışlarım varsa düzeltirlerse hem senin için hem bizler için iyi olur.

1. si yüksek çözünülüklü bir video paylaşacaksan bunu pek tavsiye etmem. çözünürlüğü düşür. Görüntü kalitesinden ödün vermen gerekiyor.
2. si ses olayı. Sesi hızlandırabilirsin. yada yavaşlatabilirsin. Abartıya kaçınca orjinalliği bozulur dikkat et.
3. sü eğer sürekliliği olan bir video değilse bazı yerlerini kes ve sil.
4. sü kendine göre bir logo yap. Koyduğun videolarda logonu yerleştir.
5. Eğer ses müzik felansa onu sil yerine müziği free olanlardan seç.

benden bu kadar en azından fikir sahibi olursun. İnşallah gönlünce istediklerini yapabilirsin...

paylaşım için teşekkürler yeni şeyler lazım.